"BaMy"© е персонална база знания (Personal Knowledgebase) и програма за водене на бележки разработена от "Мистери Софт" ЕООД. Тя работи под ОС Microsoft Windows (XP или по-нова версия).

Актуална версия: 1.08 (списък на промените)

СВАЛИ БЕЗПЛАТНАТА ВЕРСИЯ

СВАЛИ БЕЗПЛАТНАТА ПОРТАТИВНА ВЕРСИЯ (Zip файл без инсталатор)

Пълно ръководство

Съобщаване на грешки и предложения

Цена за пълната версия:

€ 15,00


След като потвърдим вашето PayPal плащане, ще Ви изпратим софтуерен ключ на вашия имейл (в рамките на 1-2 работни дни).


ВЪЗМОЖНОСТИ:

BaMy може да бъде използвана за съхранение на всякакви познания, които имате. Изключително полезна е за поддържане на колекции (книги, игри, филми и т.н.)

Програмата може да извлича текст от други приложения с единично натискане на бутон.

Софтуерът притежава мощен търсещ алгоритъм с допълнителни опции.

Изображения и връзки може да се добавят за всеки запис в базата знания.

Като "връзки" може да се добавят както интернет адреси, така и път към локални файлове - текстови домументи, аудио и видео файлове, дори изпълними файлове. Те ще се отворят с подразбиращата се програма асоциирана с файловия тип.

Интерфейсът на програмата може да е на английски или български (повече езици ще бъдат добавени в бъдеще). Данните в базата знания може да са на всеки език.

Налични са две теми (повече ще бъдат добавени в бъдеще) - "Obsidian" (показана в повечето примери) и подразбиращата се за Windows тема (показана в примера по-долу).

Можете да използвате базата знания BaMy за организиране и на реални физически колекции. Може да посочвате къде се намира даден предмет (в друг "контейнер") и колко бройки от него имате.

Наслаждавайте се на знанията си. Експерименрирайте с вашите данни и ги изследвайте. Пример - не можете да решите кой от любимите си албуми да слушате? Натиснете "Случаен избор" и позволете на програмата да избере.

BaMy може да бъде защитена с парола. Всичките ваши данни се съхраняват на вашия компютър и никаква част от тях не се изпраща по Интернет. Все пак в бъдеще е възможно да бъде разработена облачно-базирана многоплатформена версия на програмата.